Skip to content

Partners

För att underlätta arbetet och skapa trygghet för både våra kunder och oss på ICG Nordic
så har vi valt att arbeta med följande utvalda partners.

Verifone - Kortterminaler

Vi samarbetar med Verifones betallösningar. Med både fristående och integrerade kortterminaler. Med Verifone kan du tryggt ägna dig åt din försäljning. Verifone är världsledande på betallösningar och hjälper allt från den lilla kvartersbutiken till stora internationella butikskoncerner.

Nets - Kortterminaler

Vi samarbetar med Nets betallösningar. Med både fristående och integrerade kortterminaler. Nets vision är att skapa och erbjuda enkla, säkra och stabila betallösningar till våra gemensamma kunder.

Elavon - Inlösen

Kan vi minska dina kortkostnader? Elavon vill göra det enkelt både för dig och oss. Elavon garanterar trygga och pålitliga transaktioner för alla typer av företag. De hanterar dagligen 2 miljoner transaktioner över hela världen.

Panda - Antivirus

Vill du känna dig helt säker så kan vi hjälpa dig med ett antivirus. Du får skydd mot virus och avancerade hot och mycket mer. Panda antivirus är säkerhetsexperter med över 27 års erfarenhet.
100 % detekteringsnivå enligt Real-World Protection Test

Wasa Kredit - Finansiering

Vi samarbetar med Wasa Kredit när du behöver en finansiering. Wasa Kredit informerar alltid oss när avtalet håller på att gå ut så att vi antingen kan förlänga det eller säga upp det. Du behöver aldrig vara rädd att du får fortsätta att betala på något som du inte vill behålla.
Wasa kredit är enkla att samarbeta med

Support

SUPPORTSIDAN

Välj ditt kassasystem och skriv in det du letar efter.

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss om du inte hittar svaret på dina frågor, behöver rådgivning eller vill boka demo. Vi hjälper dig gärna!

E-post

support@icgnordic.se
info@icgnordic.se

Telefon

Växel: 08-4090 4090
Stockholm: 0733-509029
Borås: 0733-509063

Hem
Support
Kontakt