Skip to content

Program för Hår- och Skönhetssalonger

Ta hand om din salong med hjälp av Hiopos som är anpassningsbart för varje typ och storlek på din salong. De olika Hiopos-produkterna och tillbehören täcker alla dina behov. Du erbjuds en ”integrerad lösning” som ökar din effektivitet, optimerar dina resurser och ökar dina vinster.

Program för Hår- och Skönhetssalonger

Ta hand om din salong med hjälp av Hiopos som är anpassningsbart för varje typ och storlek på din salong. De olika Hiopos-produkterna och tillbehören täcker alla dina behov. Du erbjuds en ”integrerad lösning” som ökar din effektivitet, optimerar dina resurser och ökar dina vinster.

Hantera dina bokningar

Hantera och se dina bokningar på ett enkelt och snabbt sätt. Du väljer vilken anställd som ska utföra tjänsten och bokar in kunden på en eller flera timmar eller på en hel dag. I HIOPOS så visas kalendern per dag eller per anställd. Du kan också koppla en bokning till flera olika anställda.

Planera din personals schema

Koppla olika scheman eller shift till din personal. När detta är gjort kan du enkelt se deras kommande bokningar. I HIOPOS lägger du in både arbetsdagar, helgdagar samt personalens semesterdagar.

HIOPOS föreslår merförsäljning

Du kan höja ditt average kvittobelopp då HIOPOS kan föreslå produkter.
Dessa erbjudanden visas då för kassapersonalen när de ska ta betalt för sina tjänster.

Personalens specialiteter

Du kan skapa grupper för din personal och placera varje person i en grupp, beroende på vad vilken tjänst varje person är bäst på. På så sätt kan varje kund tilldelas den bäst lämpade i personalen. Detta gör det också möjligt att visa schemat uppdelat på personalgrupp.

Skapa och anpassa dina artikelpaket

Skapa och anpassa dina artikelpaket som du erbjuder. Då får du bättre översikt över personalen och riskerar inte dubbelbokningar. I HIOPOS så kan bu bestämma vilken tjänst som ska kunna var en del av ett paket och vilka dagar den ska vara tillgänglig.

Hur lång tid tar dina tjänster?

I HIOPOS bestämmer du hur lång tid som varje typ av tjänst håller på. Du kan då enkelt planera och organisera din personals bokningar.

Lägg in bokningar och kolla din kunds köphistorik

Här lägger du in kundernas bokningar på ett snabbt och enkelt sätt.
Dessa syns i din kalender och du ser både tjänstens längd och vad för tjänst det är. I HIOPOS ser du dina kunders historik, du ser vilka produkter som de har köpt och vem i personalen som hjälpte dem senast. Det finns också möjlighet till ”snabb-bokning” där du inte behöver ange några kunduppgifter. Sådana bokningar betalas direkt i salongen och läggs inte in i kalendern.

Lagersaldon

Organisera, planera och ha koll på ditt företags lagervärde med hjälp av våra funktioner för inköp och inventering. Du tar enkelt fram statistik på alla imköp där du till exempel kan filterera på leverantör, varugrupp eller artikel. Du kan också jämföra dina försäljningar mot inköp och aktuellt lagersaldo.

Onlinebokningar

Här gör dina kunder sina bokningar online. Lägg upp de tjänster som du vill ska finnas tillgängliga för kunderna och de kan göra sina bokningar från sin sin mobil. Så fort kunden gjort sin beställning så får du en notis om bokningen. Så fort du har bokat in kunden så skickar du tillbaka en bekräftelse till din kund

Ha en bra kontakt med dina kunder

När din försäljning är gjord så skickas kvittot automatiskt till kunden via e-post. Kunden ser sitt kvitto och vilka produkter hen har köpt och kan också betygsätta sin upplevelse.
Som bonus ser de också din salongs information, såsom plats i Google Maps och var de hittar dig på sociala medier. Här ser de också en genväg direkt till din bokningssida för kommande onlinebokning.

Dina bästa kunder

På bara några få klick så ser du dina bästa kunder, vilka produkter de har köpt och hur mycket de har betalat för varje.

2a-skärm/Kunddisplay

Din HioposKassa använder 2a-skärmen som kunddisplay men också för att visa upp erbjudanden och artikelreklam. Du kan visa rullande bilder eller videos.

Bonusar

Öka din försäljning med hjälp av HIOPPOS genom att använda dess bonusfunktion. Se till att skämma bort dina kunder. Kunden behöver inte ha med sig sitt VIP-kort för att få sin bonus eller sin voucher, HIOPOS har koll på varje kund och när det är dags för PAYBACK. TIME.

Kick Back

Uppmuntra din personal genom att ge dem KICK-BACK´S.
HIOPOS har en funktion även för detta.

Analytics

I analytics ser du dina säljsiffror I realtid. Du kan enkelt hitta den statistiken du vill ha och från vilken enhet som helst, både android och iOS.
I tabeller, grafer och kuber kan du sammanställa och analysera din salong för att ta rätt beslut.

Support

SUPPORTSIDAN

Välj ditt kassasystem och skriv in det du letar efter.

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss om du inte hittar svaret på dina frågor, behöver rådgivning eller vill boka demo. Vi hjälper dig gärna!

E-post

support@icgnordic.se
info@icgnordic.se

Telefon

Växel: 08-4090 4090
Stockholm: 0733-509029
Borås: 0733-509063

Hem
Support
Kontakt