Skip to content

ICG Nordic Kassasystem AB

Vi är generalagent för butiks- och restaurangdatakassor som utvecklas av ICG Software. ICG Software är ett företag som tillverkar och utvecklar innovativa lösningar till stora som små företag. ICG’s kassasystem för butik och restaurang har funnits på den svenska marknaden i över 20 år och vi som arbetar på ICG Nordic har stor erfarenhet av såväl marknad som systemkrav.

Vi har kompletta Windowsbaserade kassalösningar för stora och mindre företag inom butik och café / restaurang. Vi levererar helhetslösningar. Pekskärmar, kontrollenheter, kvittoskrivare, kassalådor, etikettskrivare, scannrar, betalterminaler etc.

Önskar du veta mer om våra produkter – tveka inte att höra av Dig!

Kassasystem restaurang och bageri

De kassalösningar som vi tillhandahåller är ett resultat av erfarenhet och stor kunskap, allt för att kunna erbjuda en enkel produkt som är lätt att använda och som täcker alla behov i ditt företag. Vår programvara, FrontRest, används av restauranger med bord, pizzerior och snabb-mat, pubar och diskotek, samt bageri, konditorier och caféer.

Våra kunder är allt mellan mindre caféer till bagerikedjor och från pizzerior till restaurangkedjor.

Kassasystem butik / detaljhandel

Vår programvara för butiker, FrontRetail, är ett arbetsredskap som inte kräver några IT-kunskaper. Samtliga funktioner och statistiska verktyg är anpassade för touch-skärm och kräver minimalt med träning innan användning.

FrontRetail är ett anpassningsbart verktyg som förser dig med en lösning för dina behov, oavsett verksamhet. Utöver detta anpassas programmet enkelt efter storleken på just din verksamhet, oavsett om det gäller en liten butik, eller om du har flera butiker.

Våra kunder är enskilda verksamheter, små kedjor samt multinationella företag. Branscher som använder programmen är klädbutiker, skoaffärer, parfymerier, juvelerare, skönhet/hälsa, blombutiker, kök/heminredning, MC-butiker, sportbutiker, leksaksbutiker m.m.

Affärslösningar / affärssystem

ICGManager är ett affärssystem som hjälper dig att övervaka, kontrollera och hantera din verksamhet på ett pålitligt och säkert sätt. Det är ett komplett verktyg som integrerar alla delar av din verksamhet så som försäljning, inköp och lager samt statistik och analys.

ICGManager används inom många olika branscher:

  • Restaurang: Bar & Restaurang, Konditorier & Caféer, Bagerier, Pizzerior & Snabbmat, Nattklubbar och Catering.
  • Detaljhandel: Klädbutiker, Skobutiker, Leksaksbutiker, Frisörsalonger, Parfymerier, Smyckesbutiker & Juvelerare
  • Grossist/Lager/Återförsäljare: Försäljning, Inköp, Lagerhantering, Statistik
Support

SUPPORTSIDAN

Välj ditt kassasystem och skriv in det du letar efter.

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss om du inte hittar svaret på dina frågor, behöver rådgivning eller vill boka demo. Vi hjälper dig gärna!

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss om du inte hittar svaret på dina frågor, behöver rådgivning eller vill boka demo. Vi hjälper dig gärna!

E-post

support@icgnordic.se
info@icgnordic.se

Telefon

Växel: 08-4090 4090
Stockholm: 0733-509029
Borås: 0733-509063

Hem
Support
Kontakt