Skip to content

Program för Minilivs

“Optimera minilivsverksamheten med vårt avancerade kassasystem. Effektivisera försäljningen och förbättra kundupplevelsen. Prova idag för ökad lönsamhet!”.

Program för Minilivs

Ta hand om din butik med hjälp av Hiopos som är anpassningsbart för varje typ och storlek på din butik. De olika Hiopos-produkterna och tillbehören täcker alla dina behov. Du erbjuds en ”integrerad lösning” som ökar din effektivitet, optimerar dina resurser och ökar dina vinster.

Funktioner i HIOPOS

* Integrerad våg
* Rabattfunktion
* Anpassningsbara artikeletiketter
* Lojalitetsprogram
* Viktartiklar

Sälj dina produkter i vikt

Anslut en integrerad våg till HIOPOS och automatisera din försäljning. Du markerar de artiklar som ska säljas med vikt och koppla dem till ditt kilopris så att HIOPOS kan räkna ut säljpriset automatiskt

Skapa och anpassa hylletiketter

Skriv ut hylletiketter till dina produkter. I HIOPOS skapar och designar olika sorters etiketter som du själv skriver ut. På så sätt så kan du skapa streckkoder automatiskt när du gör dina inleveranser eller när du skapar en ny artikel.

Importera nya artiklar och bilder

Undvik uppstartskostnader när du har HIOPOS. Importera dina artiklar in i din databas med hjälp av .csv-filer och du skapar en mängd nya artiklar på endast några sekunder.

Öka din försäljning med hjälp av erbjudanden

Se till så att din försäljning ökar dag för dag med olika erbjudanden i olika perioder. Skapa speciella prislistor som gäller speciella dagar och/eller tider samtidigt som du förbättrar din relationship med dina kunder. HIOPOS ger dig också möjligheten att ge speciella erbjudanden till din kundklubb.

Lojalitetsprogram

HIOPOS har ett lojalitetsprogram där du kan anpassa olika erbjudanden, kampanjer och vouchers till olika kundtyper

Självutcheckning

* Självutcheckningskiosken gör så att slutkunden själv utför sitt köp. Det är enkekt och visas tydligt på en intuitiv skärm som huidar kunden genom hela processen.
* Köpupplevelsen ökar
* Oftast är det ingen kö så köpet går snabbare
* Du kan ha färre anställda och du har tillgänglighet 24/7
* Utcheckningsytan är mindre
* Dina kassaavslut stämmer alltid

Kunddisplay

Din HioposKassa använder 2a-skärmen som kunddisplay men också för att visa upp erbjudanden och artikelreklam. Du kan visa rullande bilder eller videos

Lagerkontroll

Organisera, planera och ha koll på ditt företags lagervärde med hjälp av våra funktioner för inköp och inventering. Du tar enkelt fram statistik på alla imköp där du till exempel kan filterera på leverantör, varugrupp eller artikel. Du kan också jämföra dina försäljningar mot inköp och aktuellt lagersaldo.

Backoffice i molnet

Konfigurera och hantera flera säljställen på distans och centralt. Se all försäljning och samtliga kassaavslut, etc i realtid. Uppdatera dina produkter centralt, ändra priser, skapa erbjudanden och kontrollera ditt lagersaldo. Detta är några av många funktioner som du kan använda dig av i HiOffice.


Dessutom kan du lägga in dina ordrar och inleveranser här.

Support

SUPPORTSIDAN

Välj ditt kassasystem och skriv in det du letar efter.

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss om du inte hittar svaret på dina frågor, behöver rådgivning eller vill boka demo. Vi hjälper dig gärna!

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss om du inte hittar svaret på dina frågor, behöver rådgivning eller vill boka demo. Vi hjälper dig gärna!

E-post

support@icgnordic.se
info@icgnordic.se

Telefon

Växel: 08-4090 4090
Stockholm: 0733-509029
Borås: 0733-509063

Hem
Support
Kontakt