Navigera

icgmanagertop

ICGManager är en idealisk lösning för dig som vill ha hjälp med att underhålla register, ta hand om ordrar och kontrollera din affärsverksamhet på ett pålitlig sätt.

Du styr allt med ett program

ICGManager är ett arbetsverktyg som garanterar integrering inom alla verksamheter i ditt företag (produktion, logisitik, inköp, fakturering och underhåll mm). Med ICGManager spelar det ingen roll om det är långt avstånd mellan butik/er och kontor eller om du har allt under samma tak eftersom du styr allt centralt med ett program och i realtid.

Koll på dina inköp

ICGManager ger dig informationen när du vill ha den och då du behöver veta statusen på din verksamhet. Du kan på ett enkelt sätt hålla koll på dina inköp, leveranser och försäljningar och ICGManager hjälper dig med att ta dina affärsbeslut tack vare den analytiska statistiken som ger dig denna lösning. Det finns två olika programvaror som heter ICGManager Advanced och ICGManager Basic.

ICGManager Advanced

Programmet som du kan använda både när du vill administrera din butik/dina butiker och distribuera dina kunder/återförsäljare. ICGManager kan administrera både din restaurang, ditt bageri, din fackhandelsbutik samt din grossistverksamhet. Nedan följer några exempel på funktioner i programmet.

 

 • Artiklar och priser

  Artiklarna kan hantera storlekar, färger, streckkoder och serienummer. Du kan på ett enkelt sätt lägga upp och lägga till fler storlekar och färger. Flera streckkoder kan användas till samma artikel. Du kan också lägga upp olika säsongskoder och momssatser på artikelnivå.
 • Artikelpaket

  Du kan koppla bilder på artiklarna som visas i artikelunderhållet, när du säljer artikeln i kassan och på webb-shopen. Du kan sälja artikelpaket där paketet kan innehålla ett obegränsat antal artiklar. Du kan också använda samma artikel även om den ibland säljs i styck och ibland i 6-pack. Artikeln kan ha olika priser och olika streckkoder beroende på hur den säljs.
 • Sökfunktion

  Det finns en sökfunktion som gör att du kan söka efter artiklarna på benämning, artikelnummer varugrupp m m och du kan även söka på delar av benämningen. Artiklarna kan kopplas till huvudgrupper/varugrupper som ett träd med grenar i 4 nivåer för att underlätta och utöka möjligheterna vid uttag av statistik. Artiklarna kan även kopplas till ytterligare ett träd med två nivåer vilket gör att statistiken kan tas fram än mer filtrerat.
 • Kassa och användare

  Du kan skapa egna och olika användarutseenden med olika användarbehörigheter till olika typer av användare.
  Den butiksansvarige kan ha fler behörigheter och användarknappar än kassapersonalen men de kan ändå ha samma användarknappar för betalsätt. De har också samma säljknappar för favoritartiklar som kan väljas genom ett tryck längst upp på ”touch” skärmen vilka du kan konfigurera med egna texter och färger.
 • Försäljning

  Du kan använda dig utav flera lagerplatser och olika prislistor. Varje butik kan ha sin egen prislista med olika priser. Det är lätt att kopiera hela prislistor och smidigt att byta priser. Du kan t. ex. använda en speciell prislista till speciella kunder/kundkort eller till din utförsäljning. Om du har en grossistverksamhet och skapar säljordrar, följesedlar och fakturor så kan du skapa unika prislistor för olika kunder eller kundtyper med rabatter på olika varugrupper.
 • Många kombinationer för erbjudanden

  Framförallt så har ICGManager Advanced ett flertal kombinationer (Mix & match) som kan hjälpa dig med erbjudanden i kassan såsom: ”Köp 3 artiklar från någon av dessa 4 varugrupperna så får du 50% rabatt på den billigaste artikeln” eller ”Köp för 1000 kr så får du en tillgodokupong värd 100 kr”. Här kan du kombinera ett stort antal olika möjligheter.
 • Många möjligheter

  Du kan dags- och periodfakturera. Du kan sälja med ingredienser. När du säljer en bakelse i kassan så säljs automatiskt bakelsens ingredienser i vikt. Du kan räkna ut kostnaden för varje ingrediens som kopplas till bakelsen och du får hjälp med prissättningen för dina artiklar. Du kan låna ut och ta emot artiklar som ska repareras.
 • Du bestämmer

  I ICGManager så kan du bestämma vad som ska skickas till och tas emot från din butik. Du kan till en butik bestämma att skicka vissa artiklar, vissa säljare, en speciell prislista eller erbjudande och ett urval av användarknappar. En annan butik kan få samma artiklar men med andra priser, andra säljare men med samma användarknappar.  All statistik från butikerna tas emot i realtid.
 • Lager och Inköp

  I ICG Manager kan du på ett lätt sätt skapa inköpsordrar manuellt och du kan också importera leveransdokument (följesedlar). Det finns också möjlighet att importera artiklar, kunder och leverantörer vid uppstart av din butik.
  Vid inleverans finns funktion för att skapa etiketter till artiklarna. Det finns ett flertal olika mallar förutom hylletiketter och artikeletiketter som du kan göra om själv till anpassat utseende. Även dessa kan ha bilder..
 • Egen inköpslista

  Varje leverantör har sin egen inköpsprislista där alla inköpta artiklars priser sparas och flera valutor kan hanteras. Om en artikel köps in från olika leverantörer så kan du därför få förslag på var du ska köpa in aktuell artikel nästa gång beroende på inköpspris och/eller leveranstid.
 • Beställningsförslag

  Efterhand som du sålt dina artiklar så skapas förslag på (min/max) beställningspunkter. Detta görs automatiskt i ICGManager beroende på försäljningshastighet och leveranstider från dina leverantörer. Du kan också få ett beställningsförslag/leverantör utifrån dessa värden och där du också lätt kan justera beställningen utifrån exempelvis orderbelopp.
 • Funktion för distribuering

  Det finns även en funktion för distribuering av dina artiklar ut till olika butiker. Funktionen kan användas till både dina egna butiker och till dina kunder. Du väljer t. ex. om den butiken som beställt först får leverans först eller om minsta/största ordern ska få första leveransen. Du kan också skriva in vad som ligger i varje kolli och hur många kollin som ingår i leveransen.
 • Lagerinventering

  Du kan göra lageröverföringar mellan dina lagerplatser och du ser vad och hur mycket som är under transport. Inventering kan göras på delar av lagret och du kan göra det på vilket datum du vill. ICGManager tar hänsyn till alla in- och utposter som skett under tiden och räknar ut lagersaldona för det aktuella inventeringsdatumet.
RSS
ICG Manager
ICG Manager
ICG Manager
ICG Manager
 
 
ICG NORDIC KASSASYSTEM AB | Fruviksvägen 2-6, 139 34 Värmdö | 08-40 90 40 90 |  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.