Navigera

butiksdata

Du lär dig att använda programmet snabbt på egen hand och du behöver
inte någon IT-kunskap.

Komplett butiksdatasystem.

FrontRetail är ett komplett butiksdatasystem som har samtliga funktioner som du önskar. Kassaprogrammet hanterar tillgodokvitton, presentkort, flera betalsätt, valutahantering och favoritknappar för snabbförsäljning. Du kan parkera försäljningar, låna ut artiklar, reparera artiklar och du kan skapa speciella artikelnoteringar som kan skrivas ut på kvittot.
Från FrontRetail kan du skapa SIE4-filer som du lätt
importerar till de flesta bokföringsprogram. Om du dessutom använder vårt backofficeprogram, ICGManager, så är det integrerat med VISMA Spcs administration.

Enkel hantering.

Kassaprogrammet som har de allra flesta funktioner som du behöver och som hanteras på ett enkelt sätt av säljaren. Du lär dig att använda programmet snabbt på egen hand och du behöver inte någon IT-kunskap. Alla säljfunktioner, all konfiguration och statistik är gjord för pekskärm och du kan snabbt och enkelt sälja både favoritartiklar och välja betalsätt.

Artikelunderhåll

Artiklarna kan hantera storlekar, färger, streckkoder och serienummer. Du kan på ett enkelt sätt lägga upp och lägga till fler storlekar och färger. Flera streckkoder kan användas till samma artikel. Du kan också lägga upp olika säsongskoder och momssatser på artikelnivå.

Du kan koppla bilder på artiklarna som både visas i artikelunderhållet och när du säljer artikeln och du kan sälja artikelpaket där paketet kan innehålla ett obegränsat antal artiklar.

Det finns en sökfunktion som gör att du kan söka efter artiklarna på benämning, artikelnummer varugrupp mm och du kan även söka på delar av benämningen. Artiklarna kan kopplas till huvudgrupper/varugrupper som ett träd med grenar i 4 nivåer för att underlätta och utöka möjligheterna vid uttag av statistik.

Artiklarna kan kopplas till ytterligare ett träd vilket gör att statistiken kan tas fram än mer filtrerat. Registret heter varumärke/produkt och kan användas i 2 nivåer.

Prislista

I FrontRetail kan du använda flera prislistor. Du kan t.ex. använda en utvald prislista för speciella kunder/kundkort eller till din utförsäljning.

  • Konfigurationsskärm

    Du kan skapa egna användarutseenden med olika behörigheter till olika typer av användare. Den butiksansvarige kan ha större behörighet och fler användarknappar än kassapersonalen. Samtliga användare
    har ändå samma säljknappar för favoritartiklar som kan väljas genom ett tryck längst upp på ”touch” skärmen vilka du kan konfigurera med egna texter och färger.
  • Meny för artikeletiketter m m

    FrontRetail har också funktioner för inleveranser som du kan skapa etiketter till. Det finns ett flertal olika mallar förutom hylletiketter och artikeletiketter som du kan göra om själv till anpassat utseende. Även dessa kan ha bilder.
RSS
Frontretail
Frontretail
Frontretail
Frontretail
Frontretail
Frontretail
Frontretail
Frontretail
 
 
ICG NORDIC KASSASYSTEM AB | Fruviksvägen 2-6, 139 34 Värmdö | 08-40 90 40 90 |  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.